ALTRES SERVEIS

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

Tant l’educador/a com la coordinadora del centre treballen conjuntament amb la coordinadora pedagògica qui dissenya les activitats i controla l’evolució i el desenvolupament dels nens i les nenes, preparant les reunions amb les famílies i completant la seva formació.

Per tant cada infant gaudeix d’un seguiment individual del seu moment evolutiu i maduratiu.

De tal forma que els pares i mares tenen al seu abast la possibilitat de posar-se en contacte en qualsevol moment amb la coordinadora pedagògica per tal de subvenir els seus dubtes. Servei gratuït.

FORMACIÓ

Puntualment s’ofereix mòduls de formació per a professionals, pares, mares i/o persones interessades sobre temes educatius i d’atenció a la primera infància.

SERVEI PER NECESSITATS PUNTUALS

A totes les famílies vinculades o no amb nosaltres disposen d’un servei on els infants  poden venir a jugar per necessitats puntual, deixant el vostre infant en mans de professionals una estona al matí o a la tarda,  amb un màxim de  6h. setmanals. Consultar preus.

Servei per les vacances escolars per infants de 3 a 6 anys

  • Un espai de lleure alternatiu
  • Un temps de vacances per compartir tot allò que sabem
  • Un lloc per gaudir i aprendre a conviure en grup

Obrim tot l’estiu per  que els nens i nenes fins a 6 anys i les seves famílies puguin gaudir dels nostres serveis a partir de la finalització i fins l’iniciï de cada curs escolar.

Activitats per l’estiu

  • TALLERS DE TEATRE, MÚSICA, PLÀSTICA , CUINA I JARDINERIA.
  • JOCS TRADICIONALS AL PATI.
  • DIARIAMENT JOCS AMB AIGUA.
  • REPRESENTACIONS TEATRALS PELS PARES , MARES I ALTRES FAMILIARS

Tot organitzat per l’equip del BAOBAB i dirigit per educadors que acompanyen els jocs, la fantasia i la creativitat dels nens i nenes.